Toplička 27, 49240 Donja Stubica 049 287 724

Obavijest vezana uz organizaciju rada za period od 11.05.-22.05.2020.

Poštovani roditelji, 

na temelju zaključka Vlade Republike Hrvatske od 23. travnja 2020., od 11. svibnja 2020. na snagu stupa odluka o postupnom otvaranju vrtića za potrebe zaposlenih roditelja. Dječji vrtić Bubamara će započeti s radom koji će biti organiziran sukladno uputama HZJZ te Vas molimo da iste obavezno pročitate (Upute se nalaze u prilogu). 

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dalje se potiče ostanak kod kuće sve djece za koju se to može osigurati, a u vrtić mogu djeca u slučajevima kada su oba roditelja djeteta zaposlena i nemaju mogućnost drugačijeg zbrinjavanja djeteta u vrijeme dok su na poslu, dijete nema kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju kroničnih bolesti (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja), dijete te niti jedan od ukućana s kojima dijete boravi ili osobe s kojima je dijete u svakodnevnom kontaktu nemaju sumnju da bi mogli biti zaraženi virusom  Covid -19, nisu u samoizolaciji ili karanteni i nisu u povećanom riziku zaraze virusom Covid-19, dijete nema povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili druge simptome bolesti poput gripe ili prehlade. U skladu s navedenim 

Ako planirate dovesti svoje dijete od 11.5.2020., obvezno je ispunjavanje Upitnika za roditelje za period od 11.05.-22.05.2020. koji se nalazi u prilogu.

Upitnik je potrebno dostaviti na e- mail vrtića (djecji.vrtic.bubamara@kr.t-com.hr) najkasnije do PETKA 08.05.2020. do 09:00 sati, kako bismo pravovremeno pristupili organizaciji prihvata i izradi rasporeda boravka djece u vrtiću. Fizički oblik upitnika roditelj potpisuje u ponedjeljak kada dovede dijete. 

U prilogu se nalaze i detaljne upute za dovođenje djeteta u vrtić koje je potrebno pročitati i prema njima postupati. 

Zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju!

Prilozi:

Upitnik za roditelje za period od 11.05.-22.05.2020.

UPUTE ZA DOVOĐENJE DJETETA U DJEČJI VRTIĆ

UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19