Toplička 27, 49240 Donja Stubica 049 287 724

Završne svečanosti

Od 09. do 14. 06. održane su završne svečanosti odgojnih skupina.

09. i 10. 06. završnu svečanost su imali polaznici engleske igraonice uz podjelu diploma.

SAM_3797

SAM_3793

 

Djeca odgojnih skupina “Lučice” i “Medeki” zajedno sa svojim odgojiteljicama pripremila su završnu priredbu koju su izvela roditeljima, bakama i djedovima. Djeca su prikazala dio onog što su naučila u vrtiću tijekom godine. Zajedno su pjevala, plesala i recitirala. Sada ih čeka dugo toplo ljeto, do ponovnog susreta na jesen.

11.06. završna svečanost odgojne skupine ” Lučice” 

 12.06. završna svečanost odgojne skupine “Medeki”

14.06. završnu svečanost su imale odgojne skupine “Žabice” i “Pčelice”. Dvadeset dvoje predškolaca je primilo svoju prvu diplomu za uspješno završeno predškolsko doba, a u očima roditelja i odgojitelja zasjale su suze. To su za sve trenuci kada se izmjenjuju osjećaji sreće, ponosa i zadovoljstva s osjećajima tuge zbog rastanka. Od svojih prijatelja oprostila su se i djeca odgojne skupine “Žabice” koji na jesen kreću u školu. Nakon programa punog pjesme i plesa uslijedila je podjela diploma i mapa likovnih radova stvorenih tijekom godina provedenih u vrtiću. Uslijedilo je čašćenje odličnim kolačima koje su pripremile mame maturanata.

HVALA i Vama dragi roditelji na lijepim riječima upućenim zaposlenicima vrtića!

Hvala Vam na suradnji i pomoći u našoj zajedničkoj zadaći da odgajamo zdravu i sretnu djecu. Želimo Vam puno uspjeha i radosti u daljnjim školskim i životnim iskustvima. 

Vama, draga djeco, želimo puno radosti u učenju i odrastanju. Vjerujemo da će vam dani ispunjeni igrom i prijateljstvom u našem vrtiću ostati u lijepom sjećanju.